VI KAN KLARE ALLE SLAGS TRANSPORTOPGAVER

Om os

Brdr. Brix er en familieejet transportvirksomhed, som har eksisteret gennem 3 generationer. Vores farfar Frederik Frederiksen grundlagde virksomheden d. 1. april 1929 med en enkelt lastbil. D. 1. april 1950 overtog vores far, som kun 21-årig, virksomheden. Han udførte opgaver for både den lokale købmand, murer og landmand såvel som den private borger. Virksomheden voksede til fire lastbiler, men blev senere hen, pga. dårligere tider, skåret ned til to lastbiler.

Vores far overdrog virksomheden til os d. 1. januar 1996. I dag kører vi hver vores en-vogns forretning, men arbejder meget tæt sammen. Vi samarbejder også med andre dygtige vognmænd, hvilket betyder, at vi kan udføre lige præcis den transportopgave, der passer til dit behov. Vi kører for erhverv såvel som private og tilsigter os på at løse alle slags transportopgaver. Vi er lokaliseret på Sorø og kører hovedsageligt på Sjælland og de omkringliggende øer, men tager gerne turen til Jylland eller Sverige, hvis opgaven byder sig.

Vi lægger stor vægt på god kundeservice og bestræber os på at løse din opgave bedst muligt til alles fulde tilfredshed.

Her er nogle af de mange opgaver, som vi kan varetage:

  • Transport af gods
  • Transport til anlægsprojekter
  • Transport til byggeprojekter
  • Krantransport (samt arbejde og montage med kran)
  • Specialtransport

Vores lastbiler er udstyret med kran, som kan afmonteres, hvis der er behov for dette, samt tippelad og containerhejs. Desuden har vi kærrer (påhængsvogn) og overføringshænger, samt forskellige containere til affald, jord, korn, frø osv.

Adresse

Brødrene Brix
Bjernedevej 53B
4180 Sorø
Danmark

Kontakt

Bo Brix Frederiksen

Telefon: 23 30 91 28
Mail: bo@bobrix.dk

Kontakt

Bjarne Brix Frederiksen

Telefon: 20 23 21 51
Mail: bjarnebrix@mail.tele.dk